Over Biowineonline

Over BioWinOnline.nl

Biologische en biodynamische wijnen bieden wij u aan op www.Biowineonline.nl, al onze wijnen zijn met zorg geselecteerd. 

Wij zijn op zoek gegaan naar de kleinere en wat onbekendere wijnproducenten die fantastische wijnen maken.
Je proeft dat de druivenstokken harder hebben gewerkt om te groeien. Je proeft duidelijk het terroir in de wijnen.
Wij leveren onze wijnen aan zowel bedrijven als consumenten.

 

De Historie

In januari 2017 is het bedrijf www.Biowineonline.nl opgestart door Gert-Jan de Snoo.
Ik heb verschillende beurzen bezocht om leveranciers te ontmoeten en een selectie te kunnen maken van interessante wijnproducenten.
Veel van de leveranciers zijn door mij bezocht om er zeker van te zijn dat ze daadwerkelijk aan onze voorwaarden voldoen. De komende tijd zal ik er nog meer leveranciers bezoeken om ons assortiment van nog meer mooie wijnen te voorzien.
 
BioWineOnline.nl is gestart met de gedachte dat biologisch verbouwde druiven veel beter zijn voor ons milieu, de medewerkers van de wijngaard, de omwonenden en een mooie bijkomstigheid ook voor onszelf.
In de Biologische en Biodynamische wijngaarden wordt geen gebruik gemaakt van pesticiden en andere chemicaliën.
Bij “gewoon” gekweekte druiven beschadigen de producenten de omliggende natuur en komen de chemicaliën in de wijn terecht.

 
De Biologische boeren geven de natuur en het ecologische systeem van de wijngaarden de ruimte.
Tussen de wijnranken groeien grassen, kruiden en bloemen en leven bijen en verschillende insecten.
De bijen zijn heel belangrijk voor de bevruchting van de wijnranken en andere gewassen.
 
De druiven van de door ons geselecteerde wijnboeren zijn veelal met de hand geplukt, ook dit om de natuur zo min mogelijk te belasten en natuurlijk invloed te hebben op welke druiventrossen je wel of niet plukt op dat moment. Zo kan een wijnboer de druiven plukken die exact de correcte rijping hebben en zo de smaak die zij aan hun wijnen willen geven waarborgen.
 
De passie, de liefde voor hun wijnranken, vernieuwingen in het productie proces dit alles proef je terug in de door ons geselecteerde wijnen.
 

24/7 bestellen

Bij ons kunt u 24 uur per dag uw wijn bestellen en wij doen ons best om het de volgende dag bij u thuis af te leveren, indien u voor 15.00 uur besteld.

Wilt u ook genieten van de bijzonder lekkere biologische en biodynamische wijnen, plaats uw bestelling!!!