Over Biowineonline.nl

Over BiowineOnline.nl

Wij zijn op zoek gegaan naar de kleinere en wat onbekendere wijnproducenten die fantastische wijnen maken. De biologsche en biodynamische wijnen zijn met zorg geselecteerd. Je proeft dat de druivenstokken harder hebben gewerkt om te groeien. Je proeft duidelijk het terroir in de wijnen.
 
Wij leveren onze wijnen aan zowel bedrijven als consumenten.
 

Hoe het allemaal begon

In januari 2017 is het bedrijf www.Biowineonline.nl opgestart door Gert-Jan de Snoo en is gevestigd in Leidsche Rijn, Utrecht.

Na verschillende beurzen bezocht te hebben om contact te leggen met de juiste wijnboeren, heeft hij een mooie selectie gemaakt van interessante wijnproducenten.
Veel van de wijnboeren zijn bezocht om er zeker van te zijn dat ze daadwerkelijk aan onze voorwaarden voldoen. Elk jaar zullen nieuwe wijnen geintroduceerd worden van wijnboeren die een mooi product maken.
 
BiowineOnline.nl is gestart met de gedachte dat biologisch verbouwde druiven veel beter zijn voor ons milieu, de medewerkers van de wijngaard, de omwonenden en een mooie bijkomstigheid ook voor onszelf.
In de Biologische en Biodynamische wijngaarden wordt geen gebruik gemaakt van pesticiden en andere chemicaliën.
Bij “gewoon” gekweekte druiven beschadigen de producenten de omliggende natuur en komen de chemicaliën in de wijn terecht.

 
De Biologische wijnboeren geven de natuur en het ecologische systeem van de wijngaarden de ruimte.
Tussen de wijnranken groeien grassen, kruiden en bloemen en leven bijen en verschillende insecten.
De bijen zijn heel belangrijk voor de bevruchting van de wijnranken en andere gewassen.
 
De druiven van de door ons geselecteerde wijnboeren zijn met de hand geplukt, ook dit om de natuur zo min mogelijk te belasten en natuurlijk invloed te hebben op welke druiventrossen je wel of niet plukt op dat moment. Zo kan een wijnboer de druiven plukken die exact de correcte rijping hebben en zo de smaak van hun wijnen waarborgen.
 
De passie, de liefde voor hun wijnranken, vernieuwingen in het productie proces dit alles proef je terug in de door ons geselecteerde wijnen.
 

24/7 bestellen

Bij ons kunt u 24 uur per dag uw wijn bestellen.
Wij doen ons best om het de volgende dag bij u thuis af te leveren, indien u voor 15.00 uur besteld.

Wilt u ook genieten van de bijzonder lekkere biologische en biodynamische wijnen, plaats uw bestelling!!!